Skip to content

- Palvelemme Turun seudulla -

Kylpyhuoneremontti toiveidesi mukaan

Kylpyhuoneremontit vaativat osaamista

Kylpyhuoneremontit ovat työkokonaisuuksia, joiden tekeminen kannattaa jättää asiansa osaaville ammattilaisille. Meillä on vuosien kokemus erilaisista kylpyhuoneremonteista, jotka teemme ammattitaidolla ja varmuudella. Teemme kylpyhuoneremontteja alueella Turku, Naantali, Masku, Raisio, Kaarina ja muut Turun ympäristökunnat.

Tilatessasi kylpyhuoneremontin meiltä, voit olla aina varma, että teemme työmme asianmukaisesti ja hyvää rakennustapaa noudattaen. Kylpyhuoneremontissa teemme kaikki työvaiheet ja huolehdimme kuivumisajoista asianmukaisilla tavoilla. Työn jälki on huipputasoa ja lopputuloksena on aina kaunis ja oikealla tavalla rakennettu kylpyhuone juuri sinun käyttöösi.

rakentamisen sertifikaatti markatilojen vedeneristaja

Vesieristystöissä meillä on Eurofinsin myöntämä henkilökohtainen vesieristyssertifikaatti.

Alkukartoitus kylpyhuoneremontista

Tutustutaan yhdessä kohteeseen ja selvitetään lähtötilanne ja tarvittava palvelumme toimitussisältö sekä -laajuus. Sovitaan tilaajan kanssa etenemisjärjestyksestä sekä jatkotoimenpiteistä.

kylpyhuone
WP_20130508_002

Kylpyhuoneremontin
tarjouspyyntö ja hinta

Pyytämällä meiltä tarjouksen saat materiaalit sekä kustannukset eriteltyinä kotitalousvähennyslaskelmaa varten.

Kylpyhuoneremonttien henkilöstö

Henkilöstömme koostuu osaavista työntekijöistä, joilla on vuosien kokemuksen alalta ja ovat todellisia ammatilaisia. Rakennuskohteella on aina vastaava henkilö tai vastaava työnjohtaja.

kylpyhuone4
WP_20130408_002

Rakennustyöt

Rakennustyössä toimimme hyvän rakennustavan mukaan. Tehdessämme märkätiloja käytämme Eurofins Expert Service Oy:n henkilösertifikaatin omaavia märkätilojen vedeneristäjiä.

Vesieristeet

Käytämme CASCO ja KIILTO-vedeneristeitä. Katso lisää KIILTO Oy:n vedeneristysjärjestelmistä.

rakennus_vesieristys
I had the privilege of photographing a recently renovated apartment on the Cape Coast and this is an image of  an en-suite bathroom lit by it's skylight.

Kylpyhuoneremonttien takuu

Myönnämme rakennustyölle 2 vuoden takuun ja vesieristykselle 5 vuoden takuun. Käytettäville rakennusmateriaaleille takuun myöntää tuotteen valmistaja.

Meiltä ammattitaidolla:

  • Kylpyhuoneremontit
  • Vesivahinkokorjaukset
  • Vesieristykset
  • Laatoitukset
  • Saunaremontit

Hyödynnä kotitalousvähennys

Muistathan, että kotona tai vapaa-ajan asunnolla teettämästäsi remontista saat kotitalousvähennyksen.

Scroll To Top